Workshop De vloer op zeer succesvol

Op zaterdag 10 februari zijn we met maar liefst 18 deelnemers 'de vloer op' gegaan in de Lawei in Drachten. Naast de geweldige opkomst, was ook het talent én de energie die de deelnemers hadden meegebracht boven verwachting. We hebben diverse theateroefeningen gedaan o.l.v. Catherine Sorgdrager. Ook theaterdocent Afke Hepkema was aanwezig en zij zal de volgende workshop gaan leiden, die zoals het nu lijkt, in mei 2018 zal plaatsvinden.

Wat vooral naar voren kwam, was dat er écht behoefte is aan Nederlands kwaliteitstoneel voor amateurs. Dit sterkt ons in onze missie om de komende jaren het Mini Theater Friesland meer bekendheid te geven en prachtige mogelijkheden te creëren voor onze doelgroep. We weten nu allemaal weer hoe belangrijk het is om af en toe met elkaar de vloer op te gaan. De groep was zeer divers, maar vanaf de eerste minuut hebben we met elkaar en van elkaar genoten. En, zoals beloofd, aan het einde van de dag ging iedereen met een 'big smile' op zijn/haar gezicht naar huis!

___

Hieronder kun je de video bekijken die aan het eind van één van de oefeningen is gemaakt. Dit is het eindresultaat. Tevens zijn hier een aantal foto's te bekijken voor een sfeerimpressie.